Sveriges ledande besöks- och handelsmässa

Noliamässan är en av Sveriges ledande besöks- och handelsplatser som pågår under fem dagar i augusti. Med Noliamässan erbjuds en attraktiv handelsplats i Norrland där utställare och besökare varje år träffas för att göra affärer, utbyta erfarenheter, ta del av nya trender och titta på marknadens utbud. Mässan hålls vartannat år i Umeå och vartannat år i Piteå. Noliamässan 2024 genomförs 7-11 augusti i Piteå. 

Anledningarna att ställa ut på Noliamässan är lika många som våra utställare. På mässan har man möjlighet att träffa sina kunder personligen och testa hur nya produkter eller tjänster tas emot. Det är också ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter med nya återförsäljare eller leverantörer. Här hittar ni alla målgrupper från barn till äldre.

Besökarna kommer till Noliamässan för att shoppa, få inspiration och idéer, ta del av nyheter och upplevelser. Det besökarna uppskattar med mässan är det stora utbudet, mångfalden, att det finns mycket att se samt att det finns något för alla.

Gör din bokningsförfrågan redan idag så kontaktar någon av mässan säljare dig! 

4 goda* anledningar att ställa ut på Noliamässan

1

20000
Besökare

2

5 Mkr
I dagsomsättning på mässan

3

150
Utställare

4

1 Tm²
Stort Mässområde

Vad tycker andra?

”Det är viktigt att delta på Noliamässan för att det är ett utmärkt tillfälle att träffa nya och gamla kunder samt marknadsföra sina produkter inför höst och vintersäsongen. Det finns även möjlighet att testa vilka produkter som säljs bra och som du ska satsa mer eller mindre på. Noliamässan har många besökare som är intresserade och trogna mässbesökare.”

Jenny Gunillasson, Busmonster,

”Det är en härlig mässa och det är ett väldigt intresse för våra produkter. För mig är mässan ett mycket bra sätt att visa att jag finns och vilka produkter jag har. Noliamässan står för en betydande del av min omsättning”

Leif Hellström, Energitjänst i Umeå som säljer IVT Värmepumpar,,

Mer information

Bokningsvillkor

Läs mer om Nolia AB:s allmänna bestämmelser.

Kontakta oss

Här hittar du kontaktinformation till Nolia mässan

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så meddelar vi när det går att köpa biljetter, boka provningar, mm.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så skickar vi dig information om när det går att köpa biljetter, boka provningar och andra intressanta nyheter!